Praktijk De Groene Hand

voor natuurgerichte therapie

Over de Praktijk

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op counseling, omdat ik graag op zoek ga naar de kern van het probleem door middel van gesprekstherapie.

Ook kunt u bij mij terecht voor gewoon een goed gesprek / advies tijdens een heerlijk ontspannende energetische massage. 

Bij iedere behandeling staat persoonlijke aandacht voorop. Dit houdt in dat er niet alleen wordt gekeken naar de klacht, maar naar u als geheel. 

Alle behandelingen zijn gericht op het oplossen van problemen, ontspanning, verbetering van de energiestroming, afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor nemen uw klachten af of kunnen deze zelfs verdwijnen.

Ook natuurgerichte therapie is een prima manier om allerlei aandoeningen te behandelen. Er wordt namelijk op zoek gegaan naar de oorzaak van de klacht en getracht deze weg te nemen, in plaats van symptoombestrijding. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts, echter voor bepaalde aandoeningen moet u, naast mijn behandelingen, uiteraard ook gebruik maken van de reguliere geneeskunde.

Bij tal van klachten van zowel lichamelijke als emotionele aard zijn de natuurgerichte behandelingen uitstekend toe te passen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld: vermoeidheid, stress, nek-, rug- en schouder-klachten, kanker, MS, longaandoeningen, hoofdpijn, diabetes, reumatische klachten, depressie, chronische aandoeningen, aandoenin-gen aan de organen en luchtwegen, ischias, tenniselleboog enz.

Ik werk vanuit een aparte praktijkruimte aan huis. Op deze website kunt u meer informatie vinden over de behandelingen die in Praktijk De Groene Hand worden toegepast. 

Indien u vragen heeft of nader kennis wilt maken, neem dan gerust contact met mij op.

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,

Marco Gerrits,                                                                                                         

gediplomeerd Counseler en natuurgericht vakspecialist in Acupressuur, Reiki en Ayurveda