Inzichten

Ga een stap verder

Helderziend

U zit in een situatie waarbij u behoefte hebt aan extra inzicht, maar er niet aan kunt komen. Of u wilt weten hoe bepaalde situaties in elkaar zitten. Hoe gaat het met een bepaalde overledene? Vragen waar ik antwoord op kan geven, mits u zichzelf openstelt voor mij en serieus bent. Er komen dan beelden en symbolen in mij op waarmee “ze van boven” met mij communiceren. Dit zet ik om in een voor u begrijpbare boodschap. Ook maak ik gebruik van een pendel en kaarsen om antwoorden te achterhalen.

Het klinkt allemaal als hokus pokus, maar het enige wat ik doe is intappen in het zogenoemde Akashaveld waarin alles ligt opgeslagen. Het is slechts het onttrekken van informatie van dat veld wat ik doe.

Toekomstvoorspelling door kaartlegging

Hoezeer mensen ook willen geloven dat de toekomst vastligt en daardoor ook te voorspellen is, in mijn ervaring zijn er alleen paden die je in de toekomst kunt bewandelen. Maar ligt het zeer zeker niet vast. Het is meer dat bepaalde houdingen aannemen in het nu gevolgen heeft voor uw toekomst. Kaartlegging legt uw huidige situatie bloot en waar dat toe leidt, en welke houding nodig is om een ander (beter) pad te volgen. Hierbij maak ik gebruik van Tarotkaarten, maar ook van speciale Reiki kaarten.

Witte Magie

Gebruikt om bepaalde doelen te bereiken die sturing vereisen. Zoals de naam al zegt, het is witte magie, bedoeld om goed te doen. Dit in schril contrast met zwarte magie, waar ik mij absoluut niet mee bezighoud. U geeft mij uw doel, en ik tracht uw doel waar te maken in de subtiele invloedssferen. Aangezien ik bij lange na niet de enige ben die actief is in de invloedssferen, is succes niet 100% gegarandeerd

Huiszuivering

U kunt het meemaken dat u het gevoel heeft in de gaten gehouden te worden terwijl er geen levende ziel in de buurt is behalve uzelf. Komt koude en of warme “spots” tegen in ruimtes waar u geen verklaring voor heeft. Of u wordt zelfs ronduit lastiggevallen door onzichtbare krachten. Lichten gaan spontaan aan en uit, dingen zijn ineens verplaatst, er zijn vreemde geluiden hoorbaar. Dan is de kans groot dat u te maken heeft met ongewilde entiteiten die u graag weg wilt hebben. Ik kan u hierbij helpen met een ruime ervaring op dit gebied.

Meditatie

In de hectiek van deze maatschappij heb je eigenlijk geen enkele mogelijkheid meer om tot rust te komen. ‘s-Ochtends al opstaan met een draaiboek in je hoofd, zorg voor eventuele kinderen, druk verkeer, stress op het werk, sociale druk om van alles te doen na het werk, ‘s-avonds in de bank een schreeuwerige televisie… en in bed lig je te malen en te malen om geestelijk ballast te verwerken… dat je je eigenlijk eerder op de dag had moeten verwerken! En val je buiten de boot qua werk en sociaal, dan pieker je over je problemen. In vroeger tijden hadden mensen het ook druk, maar was er na de dagelijkse bezigheden veel tijd om van je af te praten met de mensen om je heen. Waren de avonden vaak rustig, en als er nog een vuurtje brandde, dan werkte het staren erin meditatief. Mensen staarden ook vaak in kaarslicht, werkt ook meditatief. Of ze kwamen op andere manieren tot innerlijke rust. Tegenwoordig moet men vanaf nul beginnen als ze willen leren mediteren.  Ik help mensen hierbij.

Spirituele ontwikkeling

Mensen zijn vaak vastgelopen in hun houding jegens de wereld. Vaak bespeuren ze ergens dat ze een andere levenswijze erop na willen houden, maar hebben ze totaal geen handvatten om het roer om te gooien. De wil om het licht te dienen is er, maar geen wegwijzer. Graag help ik mensen om zich spiritueel te ontplooien.