Behandelmethoden

Hypnotherapie biedt een groot aantal technieken om u te laten ontspannen en contact te laten maken met uw onderbewustzijn. Het verwerken van trauma’s, het opruimen van ingesleten patronen en het veranderen van ongewenst gedrag betekent vaak dat u terug dient te gaan naar uw verleden. Hierbij hoeft u niet perse onder hypnose te worden gebracht, hoewel dit wel wenselijk is, maar een diepe ontspanning volstaat vaak ook. 

Counseling kan helpen bij het scheppen van helderheid in de gedachten en gevoelens, zodat men zelf weer beslissingen kan nemen en eventueel belangrijke veranderingen in het leven kan doorvoeren.

Coaching ondersteunt en begeleidt u om uw doel te bereiken. Dit kan zijn op persoonlijk, zakelijk en spiritueel gebied.

Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is nooit schadelijk. Het helpt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Door een reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar en op dat moment kan het lichaam aan het herstel beginnen en worden blokkades in de energiekanalen opgeheven.

Acupressuur is verwant aan acupunctuur. In plaats van het gebruik van naalden wordt bij acupressuur druk uitgeoefend met de duimen, vingers en handpalmen op bepaalde punten in de huid, om zo blokkades op te heffen in de energiestromen.

Zeer veel aandoeningen zijn met Ayurvedische kruiden te behandelen. Essentieel bij deze behandeling is het lichaam te ontdoen van schadelijke stoffen teneinde het immuunsysteem te beschermen en de lichamelijke en mentale energie te versterken. Door de natuurlijke zuiveringsprocessen van het lichaam te bevorderen, wordt het afweersysteem versterkt en wordt het lichaam in staat gesteld de verstoringen zelf op te heffen. Dit gebeurt door middel van speciale kruiden, preparaten, oliën en diëten. 

Stoelmassage bevordert de doorbloeding en stimuleert het zenuwstelsel. Er wordt een evenwicht tot stand gebracht tussen het hoofd en het hart, tussen denken en voelen. Een behandeling is kort en effectief en met kleding aan. Na een behandeling voelt men zich weer frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk. 

© Alle Rechten Voorbehouden